Ukratko o nama

on . Posted in Uncategorised

IGM  „Megalit-Šumnik“ AD Raška se bavi proizvodnjom kamenog eruptivnog agregata koji se koristi za proizvodnju asfalt betona u putogradnji, tucanika za izradu zastora kod železničkih pruga, izradu cementbetona, izradu tamponkih slojeva i ostalo. Društvo se pored toga bavi proizvodnjom asfalta i proizvodnjom betona i betonskih elemenata kao i izvođenjem svih vrsta grubih građevinskih radova u niskogradnji i visokogradnji. Obzirom da smo registrovani  i za obavljanje gradjevinskih delatnosti bavimo se i niskogradnjom,  kao i izgradnjom stambenih i poslovnih objekata, odnosno visokogradnjom.

Rezerve kamenog materijala u ležištu Velika Bisina su ogromne i garantuju godišnju proizvodnju od 1.000.000 tona kamenog agregata u periodu dužem od 30 godina.

Godišnji kapacitet proizvodnog postrojenja za proizvodnju kamenog agegata u Velikoj Bisini iznosi 800.000 tona. 

 

Pored proizvodnje kamenog agregata bavimo se:

 

a)Proizvodnjom i ugradnjom asfalta gde kapacitet asfaltne baze na pogonu Velika Bisina iznosi 100.000 tona asfalta godišnje;

b)Proizvodnjom tucanika za zastore železničkih pruga

c)Proizvodnjom i ugradnjom betona svih marki. Godišnji kapacitet betonske baze iznosi 60.000 m³ betona;

d)Proizvodnjom betonske galanterije (posedujemo i svoj sistem za prednaprezanje konstrukcija od betona);

e)Visokogradnjom i to izgradnjom poslovnih i  stambenih objekata i svih drugih vrsta objekata za razne investitore (telekom, opštine, vodoprivredne institucije kao i za privatna lica);

f)Posedujemo i značajnu mehanizaciju, uglavnom prosečne starosti oko 3 godine, tako da mnoge proizvode transportujemo do krajnjeg korisnika.

 

Obzirom da smo na tržištu Republike Srbije zastupljeni preko 80%, i da nam geografski položaj omogućava brzu realizaciju, planiramo da u narednom periodu svoje proizvode i usluge usmerimo prema projektima koji su u toku.

 

Aktuelnosti

Prijavite se na nase Aktuelnosti!

POSLATI

Kontaktirajte nas

Ako imate neko pitanje, kontaktirajte nas!

office[at]megalit-sumnik.rs

Radno vreme

Možete nas kontaktirati na telefon:
 (+381) 36736344

  • Ponedeljak-Petak: 7.00 to 15.00
  • Subota-Nedelja: ne radimo